top of page

Taart op Maat

Wil je graag een themataart om mee uit te pakken bij een verjaardagsfeestje, huwelijk, babyborrel, gender reveal party of eender welk feestje?

Dan maak ik deze graag voor jou en dit kan al vanaf € 6,5 p.p. met een minimum van 6 personen en maximum van 14 personen waarbij de afmeting per 2 personen verhoogt. We maken dan ook geen stapeltaarten.

De totale prijs is afhankelijk van de gewenste afwerking.

Het creëren van een Themataart is een tijdsintensieve kunst. 

Ik neem daarom slechts in beperkte mate Themataarten aan waardoor mij agenda snel volloopt. Het is enkel mogelijk om een bestelling te plaatsen voor afhaling op zaterdag tussen 9u30 en 10u. Om teleurstelling tegen te gaan, neem ik ook enkel nog thema's aan die me liggen.

Check dus zeker HIER of jouw gewenste datum nog beschikbaar isTijdig bestellen is dus de boodschap. Uiterlijk 2 weken vooraf, want naast Tartelief vind je me nog 4 werkdagen terug achter mijn bureau als projectassistent. 

Standaard maak ik een laagjestaart met chocolade sacherbiscuit, gemaakt met echte chocolade, met daartussen smeuïge chocomousse en frambozen.

Andere smaken van vullingen zijn mogelijk op aanvraag. 

 

Elke themataart is uniek en wordt afgewerkt met heerlijk suisse meringue botercrème. Voor een taart volledige omhuld in fondant  ben je hier niet aan het juiste adres. 

Anker 1
bottom of page