Indian Summer
Indian Summer

6 personen - ± € 30

Nature Cake
Nature Cake

6 personen: ± € 30

Rabit Cake
Rabit Cake

6 personen: ± € 35

Indian Summer
Indian Summer

6 personen - ± € 30

1/32

Taart op Maat

Wil je graag een taart op maat om mee uit te pakken bij een verjaardagsfeestje, huwelijk, babyborrel, gender reveal party of eender welk feestje?

Dan maken wij deze graag voor jou en dit kan al vanaf € 5 p.p. met een minimum van 6 personen. De totale prijs is afhankelijk van de gewenste afwerking. Bij de afbeeldingen vind je alvast een prijsindicatie terug. 

Standaard maken wij een laagjestaart met chocolade sacherbiscuit, gemaakt met echte chocolade,  met daartussen smeuïge chocomousse en frambozen. Als surplus zit ook nog een heerlijk krokant laagje van chocolade en praliné.

Andere smaken en vullingen zijn mogelijk op aanvraag. 

 

Elke pronktaart is uniek en wordt afgewerkt met heerlijk suisse meringue botercrème en eventuele fondant/marsepein decoratie.


Het creëren van een Taart op Maat is een tijdsintensieve kunst. Mijn agenda loopt dan ook snel vol. Check HIER of jouw gewenste datum nog beschikbaar is. Tijdig bestellen is dus de boodschap. Uiterlijk 1 week vooraf, want naast Tartelief vind je me nog 4 werkdagen terug achter mijn bureau als projectassistent.