Indian Summer
Indian Summer

6 personen: ± € 41

press to zoom
Nature Cake
Nature Cake

6 personen: ± € 41

press to zoom
Rabit Cake
Rabit Cake

8 personen: ± € 58

press to zoom
Indian Summer
Indian Summer

6 personen: ± € 41

press to zoom
1/37

Taart op Maat

Wil je graag een themataart om mee uit te pakken bij een verjaardagsfeestje, huwelijk, babyborrel, gender reveal party of eender welk feestje?

Dan maken wij deze graag voor jou en dit kan al vanaf € 6 p.p. met een minimum van 6 personen waarbij de afmeting per 2 personen verhoogt. Voorlopig limiteren we ons tot een grote van maximum 14 personen voor een themataart. De totale prijs is afhankelijk van de gewenste afwerking. Bij de afbeeldingen vind je alvast een prijsindicatie terug. 

Standaard maken wij een laagjestaart met chocolade sacherbiscuit, gemaakt met echte chocolade,  met daartussen smeuïge chocomousse en frambozen. Als surplus zit ook nog een heerlijk krokant laagje van chocolade en praliné.

Andere smaken en vullingen zijn mogelijk op aanvraag. 

 

Elke themataart is uniek en wordt afgewerkt met heerlijk suisse meringue botercrème en eventuele fondant/marsepein decoratie.


Het creëren van een Themataart is een tijdsintensieve kunst. 

Ik neem daarom slechts in beperkte mate Themataarten aan waardoor mijn agenda snel volloopt. Het is enkel mogelijk om op vrijdag en zaterdag een bestelling hiervoor te plaatsen.

Check dus zeker HIER of jouw gewenste datum nog beschikbaar is. Tijdig bestellen is dus de boodschap. Uiterlijk 1 week vooraf, want naast Tartelief vind je me nog 4 werkdagen terug achter mijn bureau als projectassistent.