Indian Summer
Indian Summer

6 personen

press to zoom
Koalacake
Koalacake

6 personen

press to zoom
Wormtaart
Wormtaart

10 personen

press to zoom
Indian Summer
Indian Summer

6 personen

press to zoom
1/40

Taart op Maat

Wil je graag een themataart om mee uit te pakken bij een verjaardagsfeestje, huwelijk, babyborrel, gender reveal party of eender welk feestje?

Dan maken wij deze graag voor jou en dit kan al vanaf € 6,5 p.p. met een minimum van 6 personen en maximum van 14 personen waarbij de afmeting per 2 personen verhoogt. De totale prijs is afhankelijk van de gewenste afwerking.

Standaard maken wij een laagjestaart met chocolade sacherbiscuit, gemaakt met echte chocolade, met daartussen smeuïge chocomousse en frambozen.

Andere smaken en vullingen zijn mogelijk op aanvraag. 

 

Elke themataart is uniek en wordt afgewerkt met heerlijk suisse meringue botercrème. Voor een taart volledige omhuld in fondant  ben je hier niet aan het juiste adres. 


Het creëren van een Themataart is een tijdsintensieve kunst. 

Wij nemen daarom slechts in beperkte mate Themataarten aan waardoor mijn agenda snel volloopt. Het is enkel mogelijk om op zaterdag een bestelling hiervoor te plaatsen. Om teleurstelling tegen te gaan, nemen we ook enkel nog thema's aan die ons liggen.

Check dus zeker HIER of jouw gewenste datum nog beschikbaarTijdig bestellen is dus de boodschap. Uiterlijk 2 weken vooraf, want naast Tartelief vind je me nog 4 werkdagen terug achter mijn bureau als projectassistent.